Palvelut

Palvelumme kattavat eri järjestelmien suunnittelun, asennuksen, huollon ja koulutuksen. Olemme toimineet turvallisuusalalla vuosia, joten voitte luottaa ammattitaitoomme. Lisäksi toteutamme asiakastarpeiden mukaisia turvallisuuskoulutuksia.

Suunnittelu

Autamme asiakasta tunnistamaan mahdolliset tuvallisuusriskit ja pääsemään parhaaseen lopputulokseen, että järjestelmät toimivat sujuvasti työkaluina, vähentävät henkilöresurssien tarvetta ja tarjoavat joustavia, kustannustehokkaita vaihtoehtoja. Tutustu eri mahdollisuuksiin, me autamme mielellämme sinua valitsemaan tarpeisiisi parhaan ratkaisun paikanpäällä kartoituksen muodossa. Suunnitelman pohjalta laaditaan yksilöllinen tarjous asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Toteutus ja käyttöönotto

Toteuttamisen kannalta erittäin tärkeänä työkaluna käytetään suunnitelmaa ja yleisiä sähköturvallisuus ohjeita, asennus suoritetaan hyvän asennustavan mukaisesti ottaen huomioon myös esteettisyyden. Järjestelmän komponenteista ja asennuksesta toimitetaan dokumentaatiot, jotka helpottavat järjestelmän huoltamista. Käyttöön opastuksessa perehdytämme myös asiakasyrityksen henkilöstön.

Huolto ja ylläpito

Kaikki järjestelmät tarvitsevat huoltoa ja ylläpitoa. Meiltä vahva osaaminen ja tuntemus järjestelmien ylläpitämiseksi, ota yhteyttä teemme olemassa olevan järjestelmän pohjalta tarjouksen huoltosopimuksesta.

Koulutus

Asiakasyrityksen tarpeiden pohjalta räätälöidään yksilöllinen turvallisuuskoulutus. Koulutuksiin kuuluvat riskienhallinnan ja kartoitusten lisäksi turvallisuustekniikan, -suunnittelun ja -johtaminen koulutukset. Osa-alueiltaan laaja-alainen tuntemus turvallisuus- ja suojelualan työtehtävistä antaa kohderyhmälle hyvän ja yksilöllisen turvallisuus osaamisen työkalun.

Palvelemme asiakkaitamme koko laitteiden eliniän ja toimittamme mahdolliset korjaukset, muutokset ja järjestelmä laajennukset. Ota yhteyttä niin määrittelemme huolellisesti tarpeisiisi soveltuvat tekniset ratkaisut.